Gratis bitcoins krijgen – heel eenvoudig

Voordat we aan de slag gaan, is het belangrijk om duidelijk te maken dat dit geen ‘snel rijk worden met bitcoins’-artikel is.

Net als elke andere valuta, is er geen gemakkelijke manier om een grote hoeveelheid Bitcoins gratis te verdienen – er moet veel inspanning van jouw kant zijn.

Met dat gezegd hebbende, is het doel van dit artikel om je mee te nemen in de mogelijkheid om bitcoins gratis te verdienen.

Als we ‘gratis’ zeggen, betekent dit niet dat je er niets terug geeft. Je zult niet per se geld uitgeven in ruil voor de bitcoins, maar je zult zeker iets anders geven zoals jouw tijd, reclame kijken of iets anders dat een inspanning betekent.

Nu we de algemene misvatting over het gratis krijgen van bitcoins hebben opgelost, volgen hier een paar tips over het proces:

Waar kan ik gratis bitcoins krijgen?


Er zijn heel veel mogelijkheden op het internet voor mensen die een behoorlijke hoeveelheid bitcoins willen verdienen.

Deze kansen variëren van micro-inkomsten, schrijven over bitcoin tot het leveren van een groot aantal andere aan bitcoin gerelateerde services in ruil voor de valuta. Hierbij een kort overzicht.

Micro-inkomsten


Om te beginnen is dit de meest voorkomende niche om bitcoins te verdienen. Zoals verwacht, is het ook degene met de laagste opbrengst. Zoals het werkt, ruil je een aanzienlijk deel van je tijd online door iets relatief eenvoudigs te doen voor bitcoins.

Er zijn bijvoorbeeld ‘paid-to-click’-websites die je kleine hoeveelheden bitcoins bieden voor het bekijken van websites en advertenties die door hen worden voorgesteld.

Er zijn ook websites die je kunnen vragen om een web-app in je browser te testen of om een van hun berichten opnieuw te tweeten om bitcoins te verdienen. Het is een zeer flexibele optie, maar het is onwaarschijnlijk om een vaste bron van inkomsten te worden.

Bitcoin faucets

Bitcoin faucets zijn websites waar je als bezoeker een kleine hoeveelheid bitcoins krijgt.

Websites waar je micro-inkomsten kunt verdienen, zijn bijvoorbeeld Freebitco.in waar je een HI-LO-spel kunt spelen en een aantal loterijprijzen kunt winnen. BTCClicks is een platform waar je betaald wordt in bitcoins voor het bekijken van advertenties en bij CoinAdder krijg je wat bitcoins voor het bekijken van websites en video’s.

Gaming

Je kunt ook betaald worden in bitcoins door games te spelen. Je kunt naar Chopcoin.io gaan en een multiplayer-game spelen tegen andere spelers en satoshis winnen (kleinste hoeveelheid bitcoins – 0,00000001 bitcoin). Nogmaals, verwacht niet te veel van deze sites. De satoshis zullen je niet rijk maken.

Schrijven


Als je in het algemeen al bekend bent met bitcoins en andere cryptos, kun je over dit onderwerp gaan schrijven. Je zou natuurlijk moeten kunnen schrijven in de taal die de voorkeur heeft van de klant, en je kunt er een behoorlijke vergoeding voor verdienen.

Zelfs als je nog niet veel kennis over het onderwerp hebt, zou sterke onderzoeksvaardigheden van jouw kant voldoende moeten zijn om je op weg te helpen.

Het is een voorbeeld van wat we in het begin hebben gezegd over het leveren van wat inspanning in ruil voor de beloning. Natuurlijk kun je betaald worden in bitcoins (dat is sowieso het hele punt), maar er zijn veel andere blogs en sites die andere valuta betalen voor dit soort artikelen.

Bitcoin lending


Bitcoin lending is het uitlenen van bitcoins aan andere mensen. Wanneer je begint met het verdienen van bitcoins, kun je ervoor kiezen om deze weer uit te lenen voor rente.

De kanttekening bij deze manier van verdienen is echter wel dat je voorzichtig moet zijn met het uitlenen van jouw bitcoins. Je wilt geen situatie waarin je je waardevolle bitcoins verliest aan iemand die niet terugbetaalt of iemand die je lang moet achtervolgen voordat ze dat doen.

Bitcoin Trading


Als je wil gaan handelen in bitcoins zul je goed onderzoek moeten doen voordat je er mee begint. Het algemene idee van bitcoin trading is echter dat je bitcoins koopt, ze vervolgens vasthoudt en profiteert van schommelingen in het euro of dollar-equivalent.

Wanneer je met winst verkoopt, kun je meer bitcoins kopen dan je oorspronkelijk had, wanneer de prijs later naar een lager niveau daalt. Bitcoin traders hebben verschillende benaderingen van handelen, waarbij sommige mensen gaan voor kleine schommelingen in de dagelijkse handel en anderen die voor de grote verschillen op langere termijn gaan. Een klein beetje van beide werkt ook geweldig voor sommige andere mensen.

Als je meer wilt weten over bitcoin trading, lees dan mijn artikel over hoe je kunt handelen in bitcoins in minder dan 1 minuut.

Hoeveel kan ik verdienen?


Met de bovenstaande methoden kunnen de inkomsten variëren. Met micro-jobs voor betaald-om-te-klikken-websites verdien je bijna niets.

Voor schrijfopdrachten zijn de tarieven veel gevarieerder, maar je zou gemiddeld € 30 per uur kunnen verdienen.

Verdienen met bitcoin-lending hangt af van uw rentetarieven en de hoeveelheid bitcoins die je uitleent.

Conclusie


Zoals we hebben vastgesteld, is er geen eenvoudige manier om bitcoins gratis te krijgen, maar het is zeker mogelijk. Het wordt nog gemakkelijker als je al wat bitcoins hebt, omdat je meer opties hebt (bijvoorbeeld lenen en handelen) en in het algemeen kan het voor sommige mensen een behoorlijke bron van inkomsten zijn.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt over hoe je Bitcoins gratis kunt krijgen, aarzel dan niet om hieronder een ​​reactie achter te laten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *