Diclaimer

Disclaimer

Deze website is alleen voor informatieve doeleinden en niets op onze website moet worden beschouwd als beleggingsadvies.

Door materiaal te bekijken of de informatie op deze site te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat dit algemeen educatief materiaal is en dat u niemand verantwoordelijk stelt voor verlies of schade als gevolg van de inhoud die hier wordt verstrekt door www.forexencrypto.nl of een van zijn medewerkers of werknemers.

CFD’s

CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking.
CFD’s zijn complexe instrumenten en lopen een hoog risico om snel geld te verliezen als gevolg van de hefboomwerking. Tussen 74 en 89% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Cryptocurrencies kunnen sterk schommelen in prijzen en zijn daarom niet geschikt voor alle beleggers. Handel in cryptocurrencies staat niet onder toezicht van enig EU-regelgevingskader. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor toekomstige resultaten. De gepresenteerde transactiegeschiedenis is minder dan 5 jaar oud en is mogelijk niet voldoende als basis voor investeringsbeslissingen. Uw kapitaal loopt risico.